1

Intakegesprek met ouders

2

Energetische sessie op speelse wijze

3

Chakra’s

4

Energetisch systeem in balans

5

Klachten verdwijnen

6

Gedrag van het kind veranderd

Energetisch coach

Naast de Integratieve werkwijze bestaat er ‘bij Maaike’ de mogelijkheid om je kind via de energetische werkwijze te begeleiden.

Ons energetisch systeem in ons lichaam heeft een grote invloed op hoe wij ons voelen. Dat geldt voor volwassenen, maar zeker ook bij kinderen. Bij een disbalans in de chakra’s kunnen zij zich onveilig, onzeker en eenzaam voelen. ‘bij Maaike’ helpt jou en/of jouw kind weer in balans te brengen vanuit een energetische benadering.

Na een intakegesprek met jou spreken we een aantal energetische kindsessies af.Tijdens deze sessies stemt ‘bij Maaike’ op een speelse wijze de begeleiding en behandeling af op je kind. Naast het coachen tijdens spel, geeft bij ‘bij Maaike’ energetische behandelingen van de verschillende chakra’s. Deze behandeling bestaat uit het aanraken van de chakra’s door warmte in te stralen. Door het energetisch systeem weer in balans te brengen, wordt de klacht van het kind draaglijker of verdwijnt zelfs. De houding en gedrag van het kind zal veranderen.

Maak een afspraak