Broertjes en zusjes begeleiding

Soms loopt het contact tussen de broertjes en zusjes heel moeizaam. Broertjes en zusjes begeleiding ‘bij Maaike’ kan een oplossing bieden.

Natuurlijk maken broertjes en zusjes ruzie met elkaar. Dat is zelfs heel gezond, want dankzij een ruzie kun je juist tot echt contact komen. Vaak is de wens van ouders dat broertjes en zusjes spontaan en gezellig met elkaar spelen, elkaar leuk vinden en hun speelgoed, kleding of kamer kunnen delen. Dat is niet altijd het geval. Dit kan een nare sfeer binnen het gezin geven maar kan ook voor onbegrip, machteloosheid of weinig zelfvertrouwen bij de kinderen zorgen.

Hoe zou het zijn als je kinderen konden leren om een ruzie te herkennen als startpunt in plaats van een eindpunt? Als integratieve kindertherapeut begeleidt ‘bij Maaike’ de kinderen om op een constructieve manier met elkaar contact te maken. Broertjes en zusjes begeleiding is bedoeld om het onderling contact te verbeteren.

De brusjesbegeleiding start met een intakegesprek met jou als ouder. Vervolgens zullen de sessies voor de kinderen ingepland worden. Brusjesbegeleiding bestaat gemiddeld uit 3 tot 5 sessies van een uur. Na deze sessies vindt er weer een oudergesprek plaats.

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen, bel of mail me gerust. Dan kunnen we vrijblijvend overleggen wat ik voor jullie kan betekenen.

Maak een afspraak
Naughty,Black,Brother,And,Sister,Having,Fight,,Afro-american,Boy,And