De Nederlandse Academie voor Psychotherapie

Ik heb mijn opleiding gevolgd aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. Dat is nog steeds de plek waar ik me betrokken bij voel. Ik ben lid van het team van Integratieve Kindertherapeuten en vervul onder andere de taak als docent aan de eerste- en  tweedejaars van de opleiding tot Integratieve KinderCounselor en KinderCoach Practioner. Lesgeven in iets waarin mijn passie, zorgt er voor dat ik mezelf blijf ontwikkelen en meega met de huidige ontwikkelingen binnen het vak.

Tevens ervaar ik enorm veel plezier als supervisor voor collega’s in opleiding. Per academie jaar begeleid ik collega’s binnen hun eigen ontwikkel proces en met hun vragen binnen het vakgebied. Ook tijdens deze begeleiding blijft het gegeven dat de collega in opleiding het weet, kan en zelf zal doen.

Mocht je ook geïnteresseerd zijn in een opleiding tot integratief coach, counselor voor kinderen of volwassenen, kijk dan eens op de site van de Nederlandse Academie voor de verschillende mogelijkheden. De Nederlandse Academie voor Psychotherapie (academie-psychotherapie.nl)

DNA